helsemessige fordeler av rosenkål http://norgepiller.com/valium-10-mg/ acid reflux reseptbelagte medisiner

-- [ Ko2000 :: AmigaSWE goes Big Brother ] --

From Ko2000

Jump to: navigation, search

File:Bbamigaswe.png

This is a work of fiction. All the characters, incidents, and dialogue, except for incidental references to public figures, products or services, are imaginary and are not intended to refer to ant living persons or to disparage any company's products or services.


Dag 1

Chucky erkänner genast att han inte är imponerad utav Danas utseende. Han säger att hon ser lesbisk ut. Det framkommer dock snart att Euphoria är husets enda lesbiska kvinna, även om McDrill senare erkänner att han lite osäker på sin sexuallitet.


Dag 2

Hushållet samlas för att diskutera hur man ska sköta vardagssysslorna. Zynx skapar tryckt stämning när han påstår att kvinnornas plats är i köket. Catwoman klappar till honom med alis kniv.


Dag 3

Hushållet får sin första uppgift av Big Brother - de måste bygga en modell av d4rkn3ss dev studio utav Oxfile med bea. Efter övertalning av Zynx, så satsar de 50% av nästa veckas matbudget på att de ska klara uppgiften.


Dag 4

Alla tränar på att bygga d4rkn3ss dev studio. Men kaos uppstrå när McDrill, som snabbt har skaffat sig epistlet 'Den fete jävlen i huset' äter upp hälften av Oxfile med bea. Catwoman är vansinnig.


Dag 5

Idag är dagen när d4rkn3ss dev studio måste vara färdig. Saker och ting flyter på bra tills McDrill fjärtar och välter d4rkn3ss dev studio med vinddraget. Big Brother anser att uppgiften misslyckades. Dana lipar.


Dag 6

Zynx går av misstag in på toan när Dana sitter där och trycker. En ganska händelsefattig dag.


Dag 7

Big Brother oroar sig att programmet börjar bli tråkigt, så deltagarna uppmanas att ha en debatt om sex. Efter lite för många öl så medger Dana att hon tänder på att få smisk på stjärten av alis kniv. Chucky säger att han aldrig använder kondom pga. de gör hans stortå öm och Zynx håller med. Euphoria börjar skrika om att ingen av de andra någonsin upplevt en äkta orgasm baserat på att de alla är tråkiga trångsynta heterosexuella idioter. McDrill sitter tyst i ett hörn och suktar med blicken på Zynx.


Dag 8

Idag är det den första dagen som någon måste nomineras för att åka ut. Chucky smyger runt och fjäskar för alla genom att i enskilda samtal påstå att han verkligen gillar dem och de är den enda han kan känna sig som en äkta vän med. Catwoman och Dana röstas fram som de två kandidaterna för att lämna huset. Ingen röstar på Chucky.


Dag 9

Catwoman och Dana får höra att de har blivit nominerade och börjar gråta, krama alla och berätta att de älskar dem. Euphoria sjunger en sång för dem - fredmans epistel #48 - i ett tappert försök att få bättring på stämmningen.


Dag 10

TV publiken röstar ut Dana från huset. Hon spelar oberörd men bryter senare ut i tårar och snyftar upprörd fram att hon aldrig skulle ha medgett att hon gillar att få smisk. Dana åker hem.


Dag 11

Stämningen är tryckt i huset när resten försöker komma till termer med Dana's försvinnande. Matbudgeten är låg pga. förra veckans misslyckade uppgift. Euphoria får nöja sig utan gurkan som hon bett om. Catwoman är deprimerad och tröstas av Zynx, som försöker tafsa henne på lilltån.


Dag 12

Big Brothers psykolog studerar filmen där Zynx tafsar på Catwoman's lilltå oavbrutet. Givet vis i syftet att undersöka denna interessanta psykologiska händelse, inte för att det ger tittarsiffror. Big Brother ger deltagarna uppgiften att springa på ett rullband en sträcka som motsvarar Malmö - Kiruna. De sätter 40% av sin mat budget på att de kommer att slutföra uppgiften.


Dag 13

Märkligt nog så verkar deltagarna vara på väg att slutföra uppgiften, trots att McDrill vägrar att springa 'för att hans stortå är lite öm'.


Dag 14

Feststämning i huset när veckans uppgift är en succse. McDrill klarar slutgiltligen att springa de sista 10 metrarna och påstår senare att de hade aldrig lyckats utan honom. Catwoman kallar McDrill en lat stortå.


Dag 15

Återigen är det dags att nominera folk. Chucky hintar för alla att han tycker Catwoman är en hora. Han bjuder också in alla att komma och bo hos honom efter att tävlingen är över så länge de vill. Catwoman och Zynx blir nominerade utav hushållet. Ingen röstar på Chucky.


Dag 16

Nominationerna avslöjas. Catwoman kan inte svälja att hon har blivit nominerad två veckor på raken. Zynx är lika förstummad och vänder sig till Catwoman för tröst. McDrill är deprimerad och erkänner för Euphoria att han har förälskat sig i Zynx. Euphoria säger att hon inte är intresserad utav någon i huset eftersom de alla är heterosexuella, och hon är ju faktiskt Lesbisk, änna...


Dag 17

TV publiken röstar ut Zynx ifrån huset. Catwoman påstår att hon är förtvivlad och skänker t.o.m Zynx lite hår ifrån hennes lilltå som ett bevis på hur mycket hon bryr sig. McDrill är även han förtvivlad, men håller det för sig själv. Zynx lämnar Big Brother.


Dag 18

Big Brother psykologen visar oavbrutet repriser på när Catwoman klipper håret ifrån sin lilltå. Tydligen är detta en stark psykologisk reaktion. TV publiken håller med verkar det som, eftersom siffrorna når nya höjdpunkter.


Dag 19

Big Brother ger hushållet uppgiften att rapa Wärstas nationalsång på 60 sekunder. Deltagarna sätter 50% av sin budget på att de klarar uppgiften.


Dag 20

Ingen har minsta aning om hur Wärstas nationalsång låter men McDrill påstår att den påminner lite om Dancing Queen. Hushållet enas om att det är Chucky som har störst chans att klara uppgiften.


Dag 21

Chucky triumferar genom att inte bara rapa Wärstas nationalsång, utan även Digelo-digelej, fredmans epistel #48 och introt till #AmigaSWE. Han får hjälte behandlingen, trots att Aftonbladet har avslöjat att 98% av TV publiken vill mörda honom.


Dag 22

Dags att nominera förlorare igen och Chucky berättar för alla att han har en villa i södra Frankrike där alla i huset kan semestra gratis hur ofta de vill. McDrill och Euphoria blir nominerade.


Dag 23

McDrill och Euphoria tar nyheterna att de är nominerade bra och sätter sig hos Chucky och Catwoman för att diskutera varför de blev nominerade. Chucky håller tyst, men Catwoman anklagar McDrill för att vara arrogant, lat och en självisk stortå innan alla bryter samman och börjar lipa och kramas.


Dag 24

TV publiken röstar ut Euphoria och ingen bryr sig speciellt mycket över det. Euphoria lämnar huset.


Dag 25

Chucky blir den första i hushållet som avslöjas när han runkar. Filmbeviset över detta studeras noga av psykologen (och TV publiken) som påstår att äntligen har man fått insikt i Chuckys sanna personlighet...


Dag 26

Big Brother beordrar de kvarstående tre medlemmarna uppgiften att flytta 5000 ton av HeadQuake's skit, endast med hjälp av alis kniv. Chucky tvekar, men McDrill är stöddig och påstår att han redan har gjort liknande saker när han var yngre. De bestämmer sig för att satsa 50% av matbudgeten på succ'se.


Dag 27

Plötsligt får McDrill ett nervsammanbrott och basunerar gråtandes ut att han vill åka hem. Han påstår att detta beror på att flytta skit uppgiften har väckt upp förträngda plågsamma minnen ifrån en HeadQuake incident när han var barn. Catwoman försöker övertala honom att stanna, men Chucky sitter tyst i ett hörn och gnuggar sina händer med ett slugt leende på läpparna. McDrill bestämmer sig för att lämna huset.


Dag 28

Med endast två av deltagarna kvar visar sig HeadQuake skiten omöjlig att rubba. De misslyckas ordentligt och drar sig tillbaka för att supa sig stupfulla på grönsaks vin Catwoman gjort av några ruttna morötter som hon fann i trädgården.


Dag 29

Sista nominationerna ska utsees. Chucky friar till Catwoman och hon säger ja. Icke överaskande nominerar sedan Chucky Catwoman att lämna huset. Vad som dock överaskar är att så gör även Catwoman.


Dag 30

När nominationerna utropas reagerar Catwoman värdigt och förklarar Chucky som den självklara vinnaren. Eftersom de ändå ska gifta sig går hon med på att ge honom ett skjut oxå. Detta sänds live med högtidligt förord läst utav Göran Persson. Personalen på TV5 kan slutgiltligen andas ut när de inser att deras tittarsiffror är högre än de som upplevdes under Stenmarks högtidsperiod. Chucky plockar på sig sina 500 000:- och rymmer till Wärsta. Ingen, inklusive Catwoman, hör någonsin av honom igen.


Generated by this site

Powered by MediaWiki